Specializirani smo za ljudi in tisto, kar imajo radi

Ustvarimo blagovno znamko, ki jo bodo vaši kupci sprejeli odprtih rok. Zaupajte nam in skupaj z nami zaplujte skozi kreativno-strateške faze gradnje blagovne znamke. 

01 Pristop

Proces snovanja blagovne znamke začnemo s spoznavno delavnico, kjer pripravimo skrbno zasnovana vprašanja, skozi katera bolje definiramo vizijo, vrednote, ciljno skupino in druge temelje vaše blagovne znamke, potrebne za pripravo učinkovite strategije, s katero nadaljnje delo poteka dosledno in ciljno naravnano.

02 Celostna grafična podoba

Po uvodni delavnici pripravimo kratek povzetek (brif), ki nam služi za analizo trga, moodboard in idejno zasnovo. Potrditev predloga nam odpira vrata za oblikovanje celostne grafične podobe: logotipa, tipografije in barvnega sistema. Sledi oblikovanje korporativnih, promocijskih in drugih tiskovin ter vizualnih elementov. Z veseljem se vključimo pri izbiri izvajalca, materiala in tehnike tiska, saj je kakovosten tisk pomembna komponenta končnega izdelka.

03 Snovanje besedil

Definiramo ustrezen ton komunikacije in zgodbo blagovne znamke predstavimo srčno in jasno. Na pomoč lahko priskočimo tudi pri snovanju imen in sloganov.

04 Produktna fotografija

Fotografije ustvarimo glede na potrebe vaše blagovne znamke, ciljno publiko in vizualni slog. Po končanem fotografiranju prejmete dogovorjeno galerijo fotografij med katerimi lahko prenesete fotografije, ki so vam najbolj všeč.

Ker se je potrebno v hitro spreminjajočem svetu družabnih medijev in spletne prodaje vseskozi prilagajati z vedno svežo in kvalitetno vsebino, smo za vas pripravili pakete produktnega fotografiranja s fiksno ceno, ki jih lahko po želji koristite tudi na mesečni bazi.

05 Spletno mesto

Sledi oblikovanje strukture, podobe in uporabniške izkušnje spletnega mesta. Za izdelavo spletne strani ali trgovine uporabljamo platformo WordPress, ki naročniku po koncu projekta omogoča samostojno upravljanje z osnovnimi funkcijami. K oblikovanju in programiranju spletnega mesta pristopamo individualno in ciljno usmerjeno glede na želene poslovne ali prodajne rezultate.

06 Družbena omrežja

Nudimo podporo pri načrtovanju pojavnosti na družbenih omrežjih. V tesnem sodelovanju z naročnikom pripravimo barvno shemo, osnovne vizualne elemente, oblikujemo izhodiščne predloge ter ikone, ki se bodo pojavljale na vašem profilu.

07 Oglaševanje

Ustvarjamo kakovostne ideje in vsebine na različnih medijih, s katerimi dosežemo vašo idealno ciljno občinstvo.

Vplivnostni marketing

Vplivnostni marketing je promocija izdelkov in storitev s pomočjo vplivnežev. Nakupne poti postajajo čedalje kompleksnejše, saj se uporabnik pred nakupom ne zadovolji samo z informacijami, ki mu jih ponuja blagovna znamka. Skozi pretekle pozitivne izkušnje in sodelovanja, smo pripravili seznam izbranih spletnih slovenskih vplivnežev, ki jim zaupamo.

Skupaj z vami pripravimo idejno zasnovo oglaševalske kampanje in brif za želeno kampanjo. Komunikacijo s spletnimi vplivneži ter sledenje rezultatom v celoti prevzamemo mi.

E-mail marketing

Nudimo vam vzpostavitev E-mail marketing sistema in pomoč pri snovanju kampanj za pridobivanje (prvih) kontaktov v e-mail bazo. Oblikujemo vizualne predloge, v katere lahko kasneje sami vstavljate besedila in fotografije. Seznanimo vas z osnovnim delovanjem platforme, po želji pa za vas prevzamemo mesečno pošiljanje vnaprej dogovorjenih vsebin.

08 Dolgoročno sodelovanje

Ker skozi postopek grajenja blagovne znamke postanemo naročnikov strateški in kreativni prijatelj, si želimo, da našemu sodelovanje po končani prvi fazi ne pomahamo v slovo. Svojim naročnikom pomagamo izkoristiti nove priložnosti in rešitve, zato si želimo, da smo lahko s svojim delom in znanjem prisotni v vseh fazah razvoja podjetja. Projekt na ta način postane del našega vsakdana, zato mu s srcem nudimo neprestano podporo, svetovanje in vzdrževanje.

09 Stroškovnik

Ponujamo dostopne in transparentne cene za vedno sveže vizualne in digitalne rešitve, ki ustrezajo potrošnikovem apetitu. Po najboljših močeh ponudbo prilagodimo glede na naročnikov stroškovni okvir, ki ga razdelimo na več faz.

Če imate v mislih projekt, ki bi ga radi izvršili skupaj z nami, nam pišite na info@studiodrew.eu ali se prijavite na brezplačni 30-minutni uvodni klic ter podelite svojo zgodbo in vprašanja.