Načrtujemo, ustvarjamo in distribuiramo vsebine

Nakupne poti postajajo čedalje kompleksnejše, saj se uporabnik pred nakupom ne zadovolji samo z osnovnimi informacijami, ki mu jih ponuja blagovna znamka. 

01 Vsebinski marketing

Ustvarjamo kakovostne ideje in vsebine na različnih medijih, s katerimi dosežemo vašo idealno ciljno občinstvo. Skozi vsebino ustvarjamo zgodbe, s katerimi se uporabniki poistovetijo in s katero pridobivamo njihovo zaupanje. Dober vsebinski marketing gradi odnose med znamko in kupci ter plete vezi, ki segajo daleč izven prodajnega lijaka.

02 Vplivnostni marketing

Vplivnostni marketing je promocija izdelkov in storitev s pomočjo vplivnežev. Skozi pretekle pozitivne izkušnje in sodelovanja smo pripravili seznam izbranih slovenskih vplivnežev, ki jim zaupamo. Skupaj z vami pripravimo idejno zasnovo oglaševalske kampanje in brif za želeno kampanjo. Komunikacijo z vplivneži ter sledenje rezultatom v celoti prevzamemo mi.

03 Družbena omrežja

Nudimo podporo pri načrtovanju pojavnosti in vsebine na družbenih omrežjih. V tesnem sodelovanju z naročnikom pripravimo strateški načrt objav, vse potrebne vizuale in tekstopisje.

04 E-mail marketing

Nudimo vam vzpostavitev E-mail marketing sistema in pomoč pri snovanju kampanj za pridobivanje (prvih) kontaktov v e-mail bazo. Oblikujemo vizualne predloge, v katere lahko kasneje sami vstavljate besedila in fotografije. Seznanimo vas z osnovnim delovanjem platforme, po želji pa za vas prevzamemo mesečno pošiljanje v naprej dogovorjenih vsebin.  

Če imate v mislih projekt, ki bi ga radi izvršili skupaj z nami, nam pišite na info@studiodrew.eu ali se prijavite na brezplačni 30-minutni uvodni klic ter podelite svojo zgodbo in vprašanja.