Odličen slog oblikovanja in visoka funkcionalnost

Vaše spletno mesto je vaš prvi digitalni vtis. Uporabnika postavljamo v središče pozornosti, zato zagotavljamo, da so vsa naša spletna mesta zasnovana z odlično uporabniško izkušnjo, ki uporabniku omogočajo nemoteno plovbo skozi vaše spletno mesto.

01 Uvodni sestanek & brief

Vsak spletni projekt se začne z vodenim pogovorom s skrbno pripravljenim vprašalnikom. Jasna predstava o vaši viziji in strategiji je ključna za iskanje prave vizualne in strateške spletne rešitve. Na podlagi slišanega opredelimo najpomembnejše faze dela, želeni rok izdelave in finančno shemo.

02 Potek in videz spletnega mesta

Ta faza nam daje trdne temelje za kasnejši razvoj spletnega mesta. Določimo strukturo/tok spletnega mesta in se pogovorimo o želenih modulih, funkcionalnostih in celostni postavitvi spletne strani.

Implementiramo ali definiramo barvno lestvico, tipografijo in se pogovorimo o celotnem slogu in videzu spletnega mesta. V primeru, da blagovna znamka še nima celostne grafične podobe, jo po želji razvijemo in oblikujemo.

03 Oblikovanje spletnega mesta

Preidemo na oblikovanje spletnega mesta ali modifikacijo že obstoječe spletne predloge. V WordPressu začnemo razvijati vse, o čemer smo že govorili. Ta faza je srce projekta in zahteva redno komunikacijo med naročnikom in izvajalcem ter aktivno sodelovanje obeh smeri. Med oblikovanjem in razvojem smo na voljo za kakršnakoli vprašanja in podporo. Med razvojem vam omogočimo popoln dostop do spletnega mesta, s čimer boste seznanjeni s stopnjo in napredkom dela.

04 Testiranje in objava

Ko je spletna stran odobrena z vaše strani in objavljena na spletu, ponovno preizkusimo vse njene funkcionalnosti. Po končanem projektu vam nudimo 1 izobraževalno uro o platformi WordPress, kjer vam pokažemo nekaj stvari, ki jih boste morda želeli urejati sami.

05 Podpora

Po končanem projektu smo na voljo za mesečno vzdrževanje spletnega mesta, ki se obračunava po vnaprej dogovorjeni urni postavki. V kolikor podpora presega 5 ur mesečno, za vas pripravimo ugodnejši in ustreznejši mesečni paket.

06 Stroškovnik

Po najboljših močeh ponudbo prilagodimo glede na naročnikov stroškovni okvir in faze projekta. Cena projekta se ovrednoti glede na naročnikove želje, obseg in kompleksnost ter je pripravljena (in potrjena) po prvem uvodnem sestanku. 

Projekti

Chef de Jardin

LuxLab

Vina Gorjup

Če imate v mislih projekt, ki bi ga radi izvršili skupaj z nami, nam pišite na info@studiodrew.eu ali se prijavite na brezplačni 30-minutni uvodni klic ter podelite svojo zgodbo in vprašanja.