Spreminjamo ideje v podobe, ki spodbujajo čustva & jasnost

Naš celosten pristop pri reševanju oblikovnih zahtev je podprt z bogatimi izkušnjami na področju tiskanih in digitalnih medijev. Z našim slogom oblikovanja ideje spreminjamo v podobe, ki spodbujajo čustva, so jasne in ustvarjajo poslovne rezultate. 

Oblikujemo sodobne identitete blagovnih znamk, poljubni korporativni & promo material, embalažne rešitve, publikacije, infografike, oglaševalske kampanje ter vizualne elemente za družbena omrežja in splet.

01 Dolgoročno sodelovanje

Ker skozi različne projekte postanemo naročnikov strateški in kreativni prijatelj, si želimo, da našemu sodelovanju po končanem prvem projektu ne pomahamo v slovo. Svojim naročnikom pomagamo izkoristiti nove priložnosti in rešitve, zato si želimo, da smo lahko s svojim delom in znanjem prisotni v vseh fazah razvoja podjetja. Blagovna znamka na ta način postane del našega vsakdana, zato ji s srcem nudimo neprestano podporo, svetovanje in vzdrževanje.

02 Stroškovnik

Ponujamo dostopne in transparentne cene za vedno sveže vizualne in digitalne rešitve, ki ustrezajo potrošnikovem apetitu. Po najboljših močeh ponudbo prilagodimo glede na naročnikov stroškovni okvir.

Projekti

Skuštranka

Vinotoč Gorjup

Marnit

Če imate v mislih projekt, ki bi ga radi izvršili skupaj z nami, nam pišite na info@studiodrew.eu ali se prijavite na brezplačni 30-minutni uvodni klic ter podelite svojo zgodbo in vprašanja.